Vård- och omsorgsmiljöer för livskvalitet

Kinnarps erbjuder inkluderande inredningslösningar för en mängd olika vård- och omsorgsmiljöer. Vi sätter individens behov och krav i centrum och underlättar vardagen för användare, personal och anhöriga. Vi skapar hälsofrämjande miljöer med hjälp av våra inkluderande, användarvänliga och ergonomiska möbler. Framför allt gör vi det enklare för människor att trivas och må bra.

Behöver du hjälp med dina omsorgsmiljöer?

Kontakta oss

Välfungerande vård- och omsorgsmiljöer behöver utformas på ett hälsofrämjande och inkluderande sätt för att stödja både brukare, personal och anhöriga.

Inspirerande vårdmiljöer

Next Care® behovsanalys

Next Care® behovsanalys är en process som ger dig rätt förutsättningar för att skapa en hållbar och hälsofrämjande vårdmiljö. Det skapar i sin tur rum för livskvalitet och en mer inkluderande miljö som stöttar användare, personal och anhöriga.

Upptäck Next Care®

Människor är den viktigaste tillgången för alla organisationer. Investera i holistisk ergonomi för att hjälpa människor att utföra storverk. Vår expertkunskap inom ergonomi och breda produktsortiment ger dig förutsättningar för välbefinnande, engagemang och prestation.

Människor först

Upptäck vårt breda möbelsortiment

Inspireras och lär känna våra hållbara möbler och flexibla inredningslösningar för vård- och omsorgsmiljöer. Design som fyller ett syfte där funktion och estetik går hand i hand.

Människor, inredning och miljö som håller över tid. Vi tillverkar hållbara kvalitetsmöbler och flexibla lösningar som präglas av låg miljöpåverkan och långa livscykler.

Hållbarhet hela vägen