Säljare till Kinnarps Linköping

Välkommen in till Sveriges ledande inredningsleverantör för kontorsmöbler och möbler för skola, vård, omsorg och hotell/restaurang. Vi skapar inredningar och lösningar för arbetsplatsen som leder till framgång och välmående.

Vi levererar helhetslösningar inom inredning; allt ifrån kontorsstolar, skrivbord och förvaring till mattor, gardiner och belysning Vi har mångårig erfarenhet av kontorsmöbler och inredning. Vi utgår alltid ifrån ditt behov. Tillsammans hittar vi rätt inredningslösning för dig oavsett om det gäller ett helt nytt kontor, en ny skola eller enstaka kontorsstolar och skrivbord. Nu söker vi en ny säljare till Linköping.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som säljare kommer du ha fokus på bearbetning av nya kunder både inom näringsliv och det offentliga. Vi ser en stor potential i regionen och med det produktutbud vi har finns alla möjligheter att växa.

För att lyckas är själva nyckeln att få till det personliga mötet. Du kommer att kontakta kunder via telefon, göra personliga besök samt följa upp dessa med offerter, inköp mm. Som säljare sköter du hela processen och för att lyckas krävs både framåtanda, drivkraft och självdisciplin.

För oss är det viktigt att du som säljare skapar långsiktiga relationer över tid. Vi vill inte bara få nya kunder, vi vill behålla och utveckla relationen till dem.

Din profil

Du har för tjänsten relevant utbildning och du har dokumenterad erfarenhet av försäljning till företag, Vi ser gärna att du har insikt om form, färg och ritningar. Du har god IT-vana och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Du är öppen och representativ, van att föra dig i olika sammanhang och har en vinnande personlighet som bygger förtroende och respekt. Vid en intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som försäljning, kundfokus, anpassning, relationsbyggande och service.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se