Vi söker ny säljare till Falun

Är Du vår nya säljare?

Om företaget                    

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna och Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer, exempelvis kontor, skola, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning för att skapa tilltalande miljöer som signalerar rätt värderingar samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön. Kinnarps Gävle Dalarna AB är idag ledande leverantör av inredningslösningar i distriktet med 23 anställda med en omsättning på ca 120 MSEK.                


Dina arbetsuppgifter                    

Som Juniorsäljare hos Kinnarps Gävle Dalarna AB är du ansvarig för säljprocessen inom ditt distrikt. Ditt arbete präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus och du tillbringar en stor del av din arbetstid hos nya potentiella kunder såväl som befintliga beställare från mestadels skolverksamheten. I nära dialog med kunden tar du fram inredningslösningar och ansvarar för inredningsprojekt från offert till leverans och uppföljning.  Du är stationerad i Falun och arbetar självständigt med eget kundansvar i nära samarbete med chef och medarbetare. Vi erbjuder ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet, kontinuerlig utbildning och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar hårt tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv.

 

Din profil                    

 Vi söker dig som har ett brinnande intresse för att göra affärer samt att göra kunder nöjda. Vi ser en fördel i om du tidigare jobbat med kundbearbetning, planering och administration av kunduppdrag. Vi vill att du har god datorvana samt är kunnig i CRM- system. För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet från branschen samt intresse för inredning och design är det meriterande.
Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv. Du motiveras av att skapa långsiktiga relationer med kunder och övriga i din omgivning. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är kreativ och lyhörd samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina medarbetare. Vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten!
I denna rekrytering samarbetar Kinnarps Gävle Dalarna AB med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31 eller maila till pernilla.antonsson@clwork.se Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se  Sista ansökningsdag är den 3 december.
Varmt välkommen med din ansökan!  
              

Kontaktperson(er)            

Pernilla Antonsson
073-3512731
 

Anställningsomfattning            

Heltid            

Anställningsform            

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort            

Falun

Publiceringsdatum            

2017-11-13

Ansök här!