Vi söker logistikchef!

 

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners Persienn och Markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 60-tal anställda. 

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna respektive Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer såsom kontor, skolor, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning som skapar tilltalande miljöer och signalerar rätt värderingar, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön. Kinnarps Gävle Dalarna AB är idag ledande leverantör av inredningslösningar i distriktet med 25 anställda och en omsättning på ca 140 MSEK. 

Vi söker nu:

LOGISTIKCHEF

 

Därför ska du välja Kinnarps:

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar i ett kundorienterat företag inom en större koncern. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, mandat i din roll och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar hårt tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. 

Dina ansvarsområden:

Du kommer ha fullt ansvar avseende leveransplanering för uppdrag inom Kinnarps Gävle Dalarna samt Kigada Service. Du kommer dock arbeta koncernövergripande och ha en tät dialog med leveransplanerare på Wallners. Du har personalansvar för 7 personer. 

Som Logistikchef planerar du montage- och serviceuppdrag, ansvarar för att rutiner följs av montage- och servicepersonal. Du säkerställer en bra ordning på våra godslager i Falun och Gävle samt ser till att kvalitetsrutiner följs. Du har en viktig roll i att vara länken mellan sälj och montage.

Vad vi söker hos dig:

I den här rollen kommer du ha många olika kontaktytor, såväl inom som utanför vår koncern. Det ställer krav på en förmåga till god, rak och transparent kommunikation. Du är van vid och trivs med ett högt tempo och att hantera många olika uppgifter parallellt. 

Du har erfarenhet av logistikplanering sedan tidigare. Har du en akademisk utbildning inom logistik är det meriterande.

Vi ser att du besitter goda ledaregenskaper, som vi för denna roll har identifierat följande som framgångsbeteenden:

Drivande, självständig och van att fungera som ”spindeln i nätet” kring lager och logistikfrågor. 

Du har en god struktur, lätt för att planera och skapa förutsättningar för ordning och reda för dig och dina medarbetare. 

Du är rak och tydlig i din kommunikation och räds inte att ta tuffa samtal om det behövs. 

Du är trygg och stabil i dig själv och har ett intresse av att coacha och utveckla dina medarbetare till att göra sitt bästa. Du bidrar med din kompetens i ledningsgruppen likväl som du bidrar till att utveckla koncernen som helhet. 

Det är av vikt att du är affärsinriktad och intresserad av att tänka lösningsorienterat, vara öppen för nya sätt att arbeta och bidra till effektivisering av våra processer. 

Anställningen:

Tjänsten som Logistikchef löper tillsvidare på heltid med placering i Falun. Resor till våra enheter i Gävle och Borlänge förekommer med regelbundenhet. Du kommer rapportera till VD och ingår i ledningsgruppen inom Kigada-koncernen. Initialt och under upplärningsperiod rapporterar du till nuvarande Logistikchef. Tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. 

Bakgrundskontroll kan komma att genomföras innan beslut om anställning tas.  

Så här rekryterar vi:

I rekryteringen samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 18 april. Vi kommer träffa kandidater löpande så sök gärna redan nu. 

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om du vill veta mer om tjänsten.

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

 

Varmt välkommen med din ansökan!