Vi söker HR-ansvarig

Vi söker en HR ansvarig

Arbetsuppgifter:
Som HR-ansvarig kommer du arbeta i nära samarbete våra chefer, och i synnerhet vår administrativa chef. Rollen är bred och du kommer ansvara för koncernens personaladministration och lönehantering. Rollen innebär såväl operativt som strategiskt arbete. Du är trygg i att leverera konsultativt stöd till chefer inom arbetsmiljö, arbetsrätt och kompetensförsörjning.

Du samordnar, följer upp och utvecklar företagets arbete med personalhandboken, policy- och riktlinjer inom personalområdet, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor, förhandlingar med fackliga parter samt tolkning och tillämpning av lagar, avtal.

En del av ditt arbete innebär rekrytering och introduktion av nya medarbetare då våra bolag befinner sig i en expansiv fas och växer. Även utveckling, utbildning och avveckling av personal ligger på denna befattningshavare att hantera.

Arbetet är varierande och du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Att vara en kulturbärare och förebild gällande våra värderingar är självklart för dig. 

 

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av verksamhetsnära HR-arbete, såsom arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor. Antingen genom utbildning eller yrkeslivserfarenhet. Det är en merit om du arbetat med lönehantering och personaladministration tidigare.

Avgörande kommer dock vara ditt engagemang, intresse och motivation för denna roll. Du behöver trivas med att arbeta i högt tempo, i en flexibel miljö med hög förändringstakt och med både operativa och strategiska uppgifter. Vi är ett entreprenörsdrivet företag under ständig utveckling och du kommer ha stor möjlighet att påverka denna.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, du är dessutom resultatorienterad och har ett professionellt förhållningssätt. Du har nytta av att vara modig och prestigelös.

Då koncernen har många bolag inom olika avtalsområden behöver du ha lätt för att tolka avtal.

B-körkort är ett krav då du behöver vara på plats på våra olika systerbolag emellanåt.

 

Anställningen:
Rollen som HR-ansvarig, som är nyinrättad, är placerad på Kinnarps Gävle Dalarna AB. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Falun. Provanställning tillämpas. Du rapporterar till vår Administrativa chef. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

 

Vad kan Kinnarps erbjuda?
Vi erbjuder ett fritt arbete i ett kundorienterat företag inom en större koncern. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar hårt tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv.

I denna rekrytering samarbetar Kinnarps Gävle Dalarna AB med Hansson & Partners. Kontakta gärna någon av rekryteringskonsulterna:

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63 eller

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30.

 

Ansökan skickas in via hemsidan www.hanssonpartners.com

Ansök här:     https://www.hanssonpartners.com/jobs/288953-hr-ansvarig-till-kinnarps-gavle-dalarna-ab

 

Sista ansökningsdag är den 13 oktober

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Upplysningar:

Martin Ogemar, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 072-237 21 30 eller martin@hnpar.com

Anna Hansson, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-695 64 63 eller anna@hnpar.com