Vi söker säljare!

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners Persienn och Markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 50-tal anställda.

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna respektive Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer såsom kontor, skolor, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning som skapar tilltalande miljöer och signalerar rätt värderingar, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön. Kinnarps Gävle Dalarna AB är idag ledande leverantör av inredningslösningar i distriktet med 25 anställda och med en omsättning på ca 140 MSEK. 

 

 

Vi flyttar till nya fina lokaler på Gävle Strand vill vi nu utöka vårt team i Gävle med en

 

SÄLJARE

 

Vi söker dig som tidigare arbetat med uppsökande försäljning säljverksamhet och har ett stort driv och intresse för att göra affärer med hög servicekänsla!

 

Arbetsuppgifter

Som Säljare hos Kinnarps Gävle Dalarna AB är du ansvarig för den uppsökande säljprocessen med fokus på privat sektor och näringsliv. Ditt arbete präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus och du tillbringar en stor del av din arbetstid ute på fält hos nya potentiella kunder men även befintliga beställare. I nära dialog med kunden tar du fram inredningslösningar och ansvarar för inredningsprojekt från offert till leverans och uppföljning. Du arbetar självständigt med eget kundansvar och i nära samarbete med försäljningschef och kollegor. Vi ser gärna att du arbetar proaktivt med en affärsmässighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning B2B med eget resultatansvar och ett brinnande intresse för att göra affärer samt att göra kunder nöjda. Du har tidigare jobbat med systematisk, strukturerad kundbearbetning, planering och administration av kunduppdrag. Vi vill att du har god datorvana och erfarenhet från CRM-system är meriterande. Du har en god nätverkande förmåga och vi värdesätter om du har ett stort nätverk i regionen.  För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera i tal och skrift.

Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv. Du motiveras av att skapa långsiktiga relationer med kunder och övriga i din omgivning. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är kreativ och tänker affärsmässigt när du planerar ditt arbete samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor i säljteamet.

 

Anställningen

Anställningen är tillsvidare på heltid. Provanställning tillämpas. Placering är på vårt kontor i Gävle. Du kommer vara en del av säljteamet i Gävle

 

Vad kan Kinnarps Gävle Dalarna erbjuda dig?

Vi erbjuder ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet, kontinuerlig utbildning och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar hårt tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. 

 

Så här rekryterar vi

Din ansökan skickar du till rekrytering@kinnarps.se senast den 5 juli.

Du är varmt välkommen att kontakta vår Hr-ansvarige Ida Vigander under hela processen vid frågor om tjänsten eller processen.

Ida Vigander, ida.vigander@kinnarps.se, 023-79 46 87

 

För att läsa mer om Kinnarps Gävle Dalarna besök vår hemsida: https://www.kinnarps.se/gavle

 

Varmt välkommen med din ansökan!