Vi söker säljsupport/innesäljare!

Kigada Holding är moderbolaget där bland annat Kinnarps Gävle Dalarna AB och Wallners Persienn och Markis AB ingår. Moderbolaget har ett tiotal bolag inom koncernen med ett 50-tal anställda.

Kinnarps Gävle Dalarna AB är de största inredningshusen i Dalarna respektive Gästrikland. Vår uppgift är att möta dagens och morgondagens krav på helhetslösningar för i princip alla miljöer såsom kontor, skolor, butiker, gallerior och restauranger. Vi hjälper till med inredning som skapar tilltalande miljöer och signalerar rätt värderingar, samtidigt som vi arbetar för en hållbar utveckling för miljön. Kinnarps Gävle Dalarna AB är idag ledande leverantör av inredningslösningar i distriktet med 25 anställda och med en omsättning på ca 140 MSEK. 

 

Vi flyttar snart till nya fina lokaler på Gävle Strand och behöver utöka vårt team i Gävle med en

 

SÄLJSUPPORT/INNESÄLJARE

 

Vi söker dig som vill vara vår frontperson i butiken. Du behöver vara serviceminded, van att ha många bollar i luften och förmågan att lyfta blicken för att se vad som behöver göras samt agera support till säljarna i det dagliga arbetet.

 

Arbetsuppgifter

Som Säljsupport/Innesäljare hos Kinnarps Gävle Dalarna AB är du ansvarig för att butiken alltid är i toppskick. Ditt arbete präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus. Du kommer arbeta i nära dialog med hela säljteamet och agera support med diverse uppgifter alltifrån att rita upp inredningslösningar, uppdatera tyghörnan till att beställa förbrukningsmaterial etc. Du kommer även att ta emot våra kunder samt ansvara för utställningen vilket kan innebära att komma med nya inredningslösningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att agera support och har ett brinnande intresse för att göra affärer med nöjda kunder. Du har tidigare jobbat med sälj, och gärna om du haft någon typ av supportroll. Vi vill att du har god datorvana och erfarenhet från CRM-system är meriterande. För att passa i rollen bör du ha lätt för att kommunicera i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, självgående med högt eget driv att vilja utveckla dig själv och bolaget. Vi ser gärna att du prestigelös och inte rädd för att hjälpa till där det behövs samt ser möjligheter istället för hinder. Du har även lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är att du är kreativ och tänker affärsmässigt när du planerar ditt arbete samtidigt som du trivs med att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor i säljteamet.

 

Anställningen

Anställningen är tillsvidare på heltid. Provanställning tillämpas. Placering är på vårt kontor i Gävle. Du kommer vara en del av säljteamet i Gävle

 

Vad kan Kinnarps Gävle Dalarna erbjuda dig?

Vi erbjuder ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar i ett kundorienterat företag. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet, kontinuerlig utbildning och utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar hårt tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar alla att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv. 

 

Så här rekryterar vi

Din ansökan skickar du till rekrytering@kinnarps.se senast den 5 juli.

 

Du är varmt välkommen att kontakta vår Hr-ansvarige Ida Vigander under hela processen vid frågor om tjänsten eller processen.

Ida Vigander, ida.vigander@kinnarps.se, 023-79 46 87

För att läsa mer om Kinnarps Gävle Dalarna besök vår hemsida: https://www.kinnarps.se/gavle

 

Varmt välkommen med din ansökan!