Information Covid-19 och anpassade öppettider

Här kommer information kring Covid-19 och om våra nya öppettider

Med start från fredag den 27:e Mars gäller nya öppettider, vi öppnar en timme senare och stänger en timme tidigare varje dag.

Måndag-torsdag 9-16
Fredag 9-15

För oss på Kinnarps är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare vår högsta prioritet. Just nu anpassar vi oss dagligen för att hantera den stora hälsoutmaningen som orsakats av Covid-19. Vi lyssnar på experter och följer noggrant hälsoriktlinjerna från Folkhälsomyndigheten när det gäller anställda och besökare på våran anläggning och showroom.
Som läget är nu så producerar våra anläggningar i Sverige enligt plan. Våra leveranser går som planerat och därför kan vi leverera säkert i en obruten kedja ända fram till dig som kund. Våra leverantörsmontörer följer de åtgärder som krävs för att säkerställa våra kunders säkerhet.
Vårat mål är att fortsätta leverera hållbara inredningslösningar till våra kunder. Trots att läget nu är besvärligt med arbetsplatser som hålls stängda kan detta vara ett smidigt tillfälle att ta emot leveranser och installationer av oss utan att det påverkar den dagliga verksamheten.
Då situationen i världen förändras ständigt, följer vi utvecklingen och kommer fortsätta hålla er informerade om vilka åtgärder vi vidtar.
Ta hand om er och tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar.

Vid funderingar kan man kontakta nedanstående person
Christer Andersson (Operativ chef) 0703-300 706