Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med din lärmiljö?

Kontakta oss

INSPIRERANDE MÖBLER OCH INREDNING FÖR FRAMTIDENS SKOLA

Framtidens skola ställer inte bara krav på pedagogiken – utan också på studiemiljön. När vi utvecklar och formger möbler för skola står ergonomi, design, kvalitet, innovation och miljöhänsyn i centrum. Vi lägger också stor vikt vid de trender som finns i skolan och skolvärlden.

FLEXIBLA SKOLMÖBLER

Morgondagens skola kommer i stor utsträckning att vara en aktivitetsbaserad skola, inte helt olik våra kontor, där eleverna har möjlighet att välja arbetsplats med hänsyn till det jobb de ska göra. Inredning i skolan måste alltså möta alla behov: från möbler för klassrum, projektrum och föreläsningssalar till elevzoner för avkoppling och alla de gemensamma ytor som finns i en skola. Det ska gå snabbt och enkelt att möblera om i klassrummet – elevbord och elevstolar ska kunna ställas undan och förvaras på ett smart sätt, till exempel genom att vikas eller staplas. Våra skolmöbler har designats med inbjudande färg och form och möjligheten att sätta en unik och kreativ prägel på klassrummet eller skolmiljön. Välj mellan en rad olika fanér, lacker och laminat samt klädslar i olika material och kulörer. Genom att kombinera kunskap om inredning, teknik och pedagogik skapar våra möbler för skolan stimulerande lärandemiljöer. Allt för att både elever och personal ska må bra och nå sin fulla potential.

Målet är att våra skolmöbler ska vara praktiska och bekväma så att man som elev ska orka hålla koncentrationen på topp. Bra ergonomi och arbetsmiljö i förskola och skola är viktigt för en positiv lärandemiljö. Genom att säkerställa en bra ljudnivå i skolan kommer man långt och vi har därför utvecklat våra möbler för att möta behoven av akustisk och ljuddämpning. Vi erbjuder också en rad olika tillbehör i form av skärmar och ljudabsorbenter i fantasifulla former och färger.