Tillgängliga lärmiljöer för trygghet och fokus

Med hög kvalitet, hållbarhet och ergonomi i fokus designar vi attraktiva skolmöbler och flexibla inredningslösningar som gör skillnad för elever och personal. Vi analyserar era behov och utvecklar tillgängliga lärmiljöer som främjar inlärning och undervisning. Tillsammans skapar vi framgångsrika skolmiljöer!

Behöver du hjälp med dina skolmiljöer?

Kontakta oss idag

En välplanerad och hållbar inredningslösning är utformad efter kartlagda behov där inredningens egenskaper, utformning och placering underlättar, bjuder in till och stöttar undervisning och inlärning.

Inspirerande lärmiljöer

Next Education® lärmiljöanalys

Förbättring börjar alltid med förståelse. Vägen till attraktiva och välfungerande skolmiljöer startar med att identifiera och analysera era unika behov. Vår lärmiljöanalys Next Education® hjälper er att samla in värdefull kunskap och data inför utformningen av era lärmiljöer. Den lägger grunden för genomtänkta miljöer och inredningslösningar som stöttar inlärning.

Utforska Next Education®

Människor är den viktigaste tillgången för alla organisationer. Investera i holistisk ergonomi för att hjälpa människor att utföra storverk. Vår expertkunskap inom ergonomi och breda produktsortiment ger dig förutsättningar för välbefinnande, engagemang och prestation.

Människor först

Upptäck vårt breda möbelsortiment

Inspireras och lär känna våra hållbara möbler och flexibla inredningslösningar för skola. Design som fyller ett syfte där funktion och estetik går hand i hand.

Människor, inredning och miljö som håller över tid. Vi tillverkar hållbara kvalitetsmöbler och flexibla lösningar som präglas av låg miljöpåverkan och långa livscykler.

Hållbarhet hela vägen