Skapa rum för alla

Svenska kyrkans lokaler är både en arbetsplats och en samlingsplats för många olika personer och kräver inredning som passar för det. Det är många skilda aktiviteter som ryms under Svenska kyrkans tak, allt ifrån Gudstjänster, till undervisning, soppluncher, körövningar och konserter. För oss är det viktigt att inredning skapar rätt förutsättningar för alla dessa aktiviteter och är flexibel.

Vi på Kinnarps tar hållbarhet på stort allvar, det genomsyrar allt vi gör. Ett bevis på detta är att vi som enda leverantör av möbler och inredning lever upp till Svenska Kyrkans hårda hållbarhetskrav. Det är vi stolta över och tillsammans tar vi ansvar för vår jord. Vi anser att möbler ska få människor att må bra, produceras under etiska förhållanden och dessutom vara vackra att titta på. Allt med gedigen kvalitet och hög komfort i grunden.


HÅLLBARHET FÖR ER

Vi på Kinnarps ser hållbarhet ur ett helhetsperspektiv. Det har vi förvisso alltid gjort, eller i alla fall sedan starten 1942. Det handlar om att använda resurser på ett effektivt och miljösmart sätt, främja välbefinnande och hjälpa våra kunder att göra detsamma. Det handlar om att erbjuda produkter som kan uppdateras och återanvändas. Samt att leverera hållbart och skapa genomtänkta, flexibla och multifunktionella inredningslösningar som är gjorda för att hålla. Men det handlar framförallt om hållbara människor och organisationer. Om skräddarsydda miljöer som uppfyller individens och gruppens behov och som stärker er verksamhet. Vi är ständigt nyfikna och fortsätter att utveckla hållbara och framgångsrika inredningslösningar som får både organisationer och människor att blomstra.