Samlingssalen

Samlingssalen är församlingens hjärta, oavsett om det är i kyrkan eller församlingshemmet. Här finns plats för större grupper och evenemang. Vår omfattande erfarenhet av att designa sammanträdesrum och auditorier ger oss insikt i hur man minimerar störningar och behåller fokus.

Tips för att skapa en flexibel samlingssal

I historiska miljöer såsom kyrkor måste all uppdaterad inredning smälta in eller bryta av med den befintliga atmosfären. Välj gärna en klassisk och elegant stol som passar bra i kyrkans miljö. Andra viktiga punkter att tänka på är: 

- Stolen ska vara stabil och inkluderande för att inge trygghet och ge in tillgänglig miljö. 

- Tänk på att välja stolar som kan staplas när de inte används och kopplas samman med kopplingsbeslag när de ska stå uppställda.

- Att välja en stol med karm underlättar när någon ska resa sig och bidrar till en egen sfär för den som sitter i stolen. Viktigt att även en stol med karm är staplingsbar. 

- Att väl en stol med ljudabsorberande material under sitsen hjälper till att kontrollera ljudnivån oavsett var den placeras. Viktigt även att tänka på att sätta filttassar under stolsbenen om den står på ett hårt golv, det minskar skrapljud och ger en lugnare ljudmiljö. 

Produkter för samlingssalen

Decibel

Decibel

Alvastra chair

Alvastra chair

Gepetto

Gepetto

Knut

Knut

Rialto stol

Rialto stol

Jackie

Jackie

Leia

Leia

350 Färger och material | 15 Varianter

Neo lite

Neo lite

Anagram

Anagram

Afternoon

Afternoon

POCKET


Pocket ett perfekt komplement till samlingssalen, i den  kan ni enkelt förvara böcker och programblad för varje deltagare. Pocket passar till de flesta typer av stolar och erbjuder stilren förvaring. Tack vare dess ljuddämpande filtmaterial är Pocket dessutom perfekt som bullerabsorberande accessoar i samlingssalar med hårda golvytor.

Pocket.jpg