SMARTA TJÄNSTER SOM GÖR DET ENKLARE FÖR DIG

LEASING - ATT HYRA MÖBLER istället för ATT KÖPA

Att hyra skänker dig mer kontroll över din investering jämfört med att köpa möbler. Dessutom behöver du inte slösa värdefull tid på avskrivnings- och inventarielistor. Bäst av allt är att du kan addera, ta bort eller byta möbler vid vilken tid som helst (till exempel om du expanderar).

10 GODA SKÄL ATT LEASA MÖBLER

1

BIBEHÅLL er LIKVIDITET

Möblera din anläggning med kvalitetsmöbler utan att röra sparade medel eller krediter.

2

EN AFFÄR FÖR ALLA DINA BEHOV 

Vi har allt för leasing: möbler, mattor, textilier, ljus med mera.

3

LÅT DINA LÅN ligga orörda

Använd dina lånade pengar för andra ändamål såsom potentiella investeringar och framtida affärsmöjligheter.

4

Låt kontoret möta FÖRÄNDRing

Genom att leasa garanteras du full flexibilitet. Ändra, addera eller ta bort produkter allt efter dina behov - och tidens gång.

5

FÖRBÄTTRA BALANSRÄKNIGEN

Kinnarps äger inredningen, så din balansräkning förblir opåverkad.

6

Och FÖRSÄKRINGEN INGÅR

Individuell allriskförsäkring efter kundens behov, fullständig med låg premie och avdragsgill, ingår i varje leasing.

7

INREDNINGEN blir EN MÅNATLIG KOSTNAD

Budgetera och bokför leasingavgiften varje månad som en driftskostnad.

8

KONTRAKTSLÄNGDEN BESTÄMMER DU

12 månader, 3 år eller mer. Välj en tidsperiod som passar bäst för din verksamhet.

9

HELA KOSTNADEN ÄR AVDRAGSGILL

Hyra är en till 100% avdragbar kostnad, både skattemässigt och resultatmässigt.

10

MÖJLIGHETER efter KONTRAKTSTIDEN

Köp möblerna eller förläng kontraktet. Det är helt och hållet upp till dig.

LÅTER DET INTRESSANT? VI VILL GÄRNA HJÄLPA DIG ATT KOMMA IGÅNG

KONTAKTA OSS

DESIGNLÖSNINGAR FÖR ERA BEHOV

INREDNINGSDESIGN

Vi erbjuder specialisttjänster till företag som efterfrågar hög kvalitet och funktionalitet på arbetsplatserna. Med professionella och erfarna inredningsarkitekter skapar vi högprofilerade, representativa miljöer som harmonierar med ditt kontors speciella krav. Från de enskilda arbetsrummen till arbetsmiljön i sin helhet och känslan att vistas i dem - ingenting förbises. 

Kontakta oss

AKUSTIKDESIGN

Tillsammans med professionella akustikexperter skapar vi lösningar speciellt för ditt företag. Vi anser att varje arbetsplats, varje byggnad och varje anställd är unik, vilket gör dem värda en ljudupplevelse av yttersta kvalitet. Ett behagligt ljudlandskap uppnår vi genom att utnyttja mattor, takisolering, möbler och gardiner - och vår kunskap om var människan passar in i rummet. 

Kontakta oss

LJUSDESIGN

För att kunna arbeta effektivt och bekvämt är ljuskvaliteten avgörande. Tillsammans med våra professionella partners hittar vi lösningar för att optimering dagsljus och installation av lämpliga ljuspunkter. Kostnadseffektektiva lösningar som ger din arbetsplats bästa tänkbara ljussättning. 

Kontakta oss

VILL DU VETA MER OM VÅRA ENSKILDA DESIGNTJÄNSTER?

Kontakta oss

VI INTRESSERAR OSS FÖR DINA PRODUKTER PÅ MÅNGA SÄTT

FÖRNYA DINA MÖBLER MED EN TVÄTT

Efter några år har möbler och mattor förlorat sin fräschör på grund av damm och smuts. Hellre än att investera i nytt kan en riktig tvätt göra underverk. Med några enkla åtgärder ger vi din inredning återigen den splitternya, fräscha känslan. 

Kontakta oss

GÖM KABELHÄRVOR 

En välstädad och prydlig arbetsplats har många fördelar. Det är inte bara lättare att hålla ordning - du får en trevligare arbetsplats och minskar brandrisken. Med denna tjänst tar vi en närmare titt på ditt arbetsutrymme och tar hand om alla sladdar.

Kontakta oss

ÅTERANVÄND ELLER ÅTERVINN GAMLA MÖBLER

När man gör om en arbetsyta finns det alltid saker som behöver rensas ut. Om du inte kan sälja eller återanvända vad du redan har, låt oss ta hand om det för dig. Vi hämtar upp det du vill bli av med och ser till att återvinna det på bästa sätt.

Kontakta oss

BEHÖVER DU HJÄLP ATT FLYTTA ELLER FÖRVARA MÖBLERNA?

FLYTTHJÄLP

Byta kontor eller flytta en del av verksamheten? Vi gör det enkelt och smärtfritt för dig att flytta. Med oss som projektledare ser vi till att era möbler transporteras från A till B på ett smidigt, kostnadseffektivt och bekymmersfritt sätt. Naturligtvis med så låg miljöpåverkan som möjligt.

Kontakta oss

MAGASINERING I VÅRT LAGER

Har ni svårt att få plats med allt men vill undvika att slänga bort något? Låt oss förvara era överblivna möbler i våra lagerlokaler, där allt från enstaka produkter till hela kontorsmöblemang får plats. Behöver ni, kan vi hjälpa er med transporten till och från lagret. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med magasinering och möbelflytt?

Kontakta oss

Vi hjälper dig med ergonomi, utvärdering av kontorsmiljön och förändringsledning

Utvärdering Ergonomi

Vi erbjuder integrerade arbetsplatslösningar med fokus på ergonomi och hälsa. Tillsammans med professionella ergonomer föreslår vi lösningar skräddarsydda för ditt företag. 

Kontakta oss

Arbetsplatsundersökning

För att utveckla en förståelse för din unika kontorsmiljö kommer våra specialister ut till er för en gedigen genomgång av nuläget. En arbetsplatsundersökning innefattar mätning av alla ytor, tillgänglighetsinformation, mekaniska och elektriska förutsättningar och befintlig inredningslayout. Detta utgör basen för den nya lösningen.

Kontakta oss

Förändringsledning

Förändringsarbete är svårt. Det kräver att man hanterar komplexa relationer mellan människor, teknik och egendom med försiktighet och omtanke. Vi har erfarna förändringsledare hos oss, som hjälper er att leda mångfacetterade projektteam i samband med t ex flyttar eller förändrade arbetssätt. 

Kontakta oss

Här för dig.
Från början till slut.

Ute efter en särskild produkt? Intresserad av att utforma en lösning specifikt efter era behov? Eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss - vi finns här för dig.