RUM FÖR VÄLBEFINNANDE

DESIGN FÖR VÅRDMILJÖER HANDLAR OM ATT FÅ PATIENTERNA ATT MÅ BRA. VÅRA LÖSNINGAR STRÄVAR EFTER ATT GE PATIENTERNA LUGN OCH TRYGGHET. ATT KÄNNA SIG SOM HEMMA. 

FULLSTÄNDIGA LÖSNINGAR - FRÅN RECEPTION TILL RUM

Vi erbjuder fullständiga lösningar för vårdlokalerna; från den välkomnande receptionenen till stimulerande dagrum för patienter och personal. Decenniers erfarenhet gör att vi kan erbjuda fullt stöd och ledning. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel och självgående som möjligt.

KONCEPT OCH KÄNNETECKEN SOM BEJAKAR VÄLBEFINNANDE

Ett varmt och inbjudande utrymme uppmuntrar känslor av lugn och säkerhet. En välutformad entré öppnar dörren för ett effektivt möte. En trevlig omgivning gör att väntetiden går snabbt. Lösningar som passar de specifika behoven, utprovade och beprövade, löper genom hela processen.

SMARTA, KLOKA och så klart ErGONOMISKA MÖBLER

Ergonomi, kvalitet, hållbarhet, innovation och design är alla nyckelfaktorer vid utveckling och utformning av möbler för vårdutrymmen. Möblerna i dessa sammanhang måste vara lätta att använda, flytta och underhålla. De ska vara stabila och tåliga och tillgodose behovet av att skapa ett inbjudande och behagligt möblemang i en varm och positiv miljö.   

NYFIKEN ATT LÄSA OM LÖSNINGAR FÖR ER ANLÄGGNING?

Kontakta oss
ENTRÉN - FÖR ETT VÄLKOMNANDE FÖRSTA INTRYCK

Entrén till en vårdinrättning är avgörande för hela besöket. Ett välkomnande och varmt bemötande av anställda som utstrålar trygghet är skillnaden mellan ett bra och dåligt besök. Vi är väl förtrognamed att designa entréer och väntrum som skapar lugn.

DAGRUM - FÖR GEMENSKAP OCH UNDERHÅLLNING

Attraktiva, inbjudande utrymmen för både individuella och gruppaktiviteter såsom läsning, spel, TV eller för att bara luta sig tillbaka och göra ingenting. Dagrum med bekväm sittkomfort och lättillgänglig förvaring av böcker, tidningar, tidskrifter och spel är populära utrymmen.

MATSAL - FÖR MÅLTID, SAMTAL och trevnad

Var vi äter har betydelse, också för vår allmänna hälsa. Att designa fantastiska matsalar är mer än att skapa trevliga snabbmatsrestauranger. Ljud och lukt måste också beaktas. I en lugn och luftig miljö blir maten godare och människorna lyckligare.

Eget rum - FÖR enskildhet OCH ÅTERHÄMTNING

Alla behöver en trygg plats, ett tyst rum att återvända till från livets hets och jäkt. Detta gäller i synnerhet för vårdinrättningar där välbefinnandet är av yttersta vikt. Med tanke på det designar vi ergonomiskt sunda och behagliga miljöer som understödjer vila och återhämtning.

SAMLINGSLOKALER - FÖR MÖTEN OCH SAMMANKOMSTER

Dessa allmänna utrymmen rymmer större grupper och evenemang. Vår omfattande erfarenhet av att designa sammanträdesrum ger oss insikt i hur man minimerar störningar så att deltagarnas fokus bibehålls.

För de anställda - kontorsarbete och Samtal

Givetvis ska det finnas utrymme för anställda. Oavsett om det gäller "skrivbordsjobb" eller samtal med kollegor; vi skapar utrymmen som är både ergonomiskt riktiga och trevliga; för att koncentration och eftertanke. 

Vill du se fler exempel på lösningar för vård och omsorg?

Kontakta oss

HÄR FÖR DIG.
FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.

Ute efter en särskild produkt? Intresserad av att utforma en lösning specifikt efter era behov? Eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss - vi finns här för dig.