Var med och forma morgondagens Kinnarps

Delaktighet och engagemang

Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld; en hjälte för ett kort ögonblick. Den känslan strävar vi efter varje dag. Men vi drivs inte bara av resultat. Vi tror på delaktighet, att engagera sig i samhället. Att vara en del av något större och aktivt vara med och bidra med något gott.

Tre saker vi känner starkt för

Vi anställer människor, inte bara arbetskamrater

Ett litet familjeägt företag, som växte till en global organisation med tusentals anställda över hela världen, det är vår historia. Vi strävar efter att behålla det nära och engagerade arv vi har, genom att arbeta för att erbjuda var och en av våra medarbetare att personligen engagera sig i att forma Kinnarps framtid.

Vi hyllar flexibilitet och anpassningsförmåga

För att fortsätta vara framgångsrika behöver vi kunna hantera snabba förändringar, lära nytt och göra nya erfarenheter. Vi behöver vara lyhörda för de krav som marknaden och miljön ställer. Vi matchar företagets behov med vad våra medarbetare kan och vill göra. Det ger oss en gedigen grund för att utveckla vår verksamhet och våra medarbetares kunskaper för att möta framtidens behov. 

Vi vill att våra medarbetare ska må bra

En glad, hälsosam arbetsmiljö är en förutsättning för välbefinnande och kreativitet. Vår ambition är att alltid ta hänsyn till hela människan, för att kunna skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Vi uppmuntrar våra medarbetare att träna och ta hand om sig själva. En frisk kropp ger ett friskt sinne. 

Lediga jobb

Skicka gärna in en spontanansökan till oss!

 

Till ansökan