Framgångsrika kontorsmiljöer

Människor är den viktigaste tillgången för varje organisation. Vi analyserar era behov och designar attraktiva och ergonomiska kontorsmiljöer som stöttar era aktiviteter. Värdeskapande och flexibla miljöer som främjar välmående, kreativitet och effektivitet. Lösningar utformade för dagens individer, även redo att möta framtidens behov. Låt Kinnarps hjälpa er till ert perfekta kontor.

Behöver du hjälp med ditt kontor?

Kontakta oss idag

Upptäck mer om kontor

Människor är den viktigaste tillgången för alla organisationer. Investera i holistisk ergonomi för att hjälpa människor att utföra storverk. Vår expertkunskap inom ergonomi och breda produktsortiment ger dig förutsättningar för välbefinnande, engagemang och prestation.

Människor först

Next Office® arbetsplatsanalys

Hur lyckas man med sitt kontor? Vår arbetsplatsanalys Next Office® hjälper er att samla in värdefull kunskap och data inför utformning av era arbetsmiljöer. Tillsammans ser vi till att ni får rätt lösning från början och skapar förutsättningar för ett framgångsrikt kontor som håller över tid.

Utforska Next Office®

En välplanerad inredningslösning är utformad efter kartlagda behov och arbetsmönster, där inredningens egenskaper, utformning och placering underlättar, bjuder in till och stöttar olika typer av arbetsuppgifter.

Inspirerande kontorsmiljöer

Upptäck vårt breda möbelsortiment

Inspireras och lär känna våra hållbara möbler och flexibla inredningslösningar för kontor. Design som fyller ett syfte där funktion och estetik går hand i hand.

Människor, inredning och miljö som håller över tid. Vi tillverkar hållbara kvalitetsmöbler och flexibla lösningar som präglas av låg miljöpåverkan och långa livscykler.

Hållbarhet hela vägen

Möbler för framtidens kontorsmiljöer

Kinnarps är specialiserade på attraktiva kontorsmiljöer och funktionella inredningslösningar för framtidens kontor. När du väljer en kontorslösning från Kinnarps, så kan du vara säker på att du får ett kontor som är utformat för att passa dig och din organisation. Det är något unikt och viktigt. Ett kontor som du kan vara stolt över och glädjas åt i många år framöver.

Vår långa erfarenhet av kontorsmiljöer har lärt oss att det inte finns en lösning som fungerar för alla. Bra kontor är utformade för den enskilda kundens behov och möter dina krav på miljöer, arbetssätt, ergonomi och inredning. Rätt utformad blir kontorsmiljön en naturlig och viktig plats för trivsel, kreativitet och produktivitet. När vi skapar kontorsmiljöer börjar vi med att identifiera era behov, sedan skapar vi inredningslösningar som främjar hälsa och effektivitet i er organisation. Vi har lång erfarenhet av arbetsplatsstrategi och har genomfört över 350 arbetsplatsanalyser med vår behovsanalys Next Office®. Våra erfarna arbetsplatsstrateger guidar er genom förändringsresan till ett nytt kontor, stöttar er i processens alla delar och tar hänsyn till helheten: organisationen, den fysiska miljön och den digitala tekniken. Målet är att medarbetarna ska känna sig involverade och engagerade i hela processen, på resan mot det perfekta kontoret.