SKAPA DET optimalA KONTORET

Arbetet är inte längre en plats man går till. arbetet är det du gör. Arbetsmetoder förändras i takt med tekniska landvinningar och att traditionalla arbetsplatser utvecklas.

5 frågor alla företag bör ställa sig

Världen förändras, Men hur är det med ditt kontor?

Tekniken förändrar allt. Hur vi samlar information, hur vi kommunicerar, för att inte tala om vår ökade rörlighet. Medarbetarna är inte längre låsta till skrivbordet för att göra sitt jobb. Hur passar din kontorslösning till dessa nya förhållanden?

VAd gör medarbetarna hela dagarna?

Svarar på mejl? Håller i kreativa stand-ups? Träffar kunder? Tränar? Reser? Organiserar workshops? Svarar i telefon? Läser? Skriver? Tar en kaffepaus? Arbetar på distans? Vem behöver vad för få den effektivaste och mest bekväma arbetsdagen för varje individ? 

Hur stödjer vårt kontor våra aktiviteter?

Se dig omkring på kontoret. Speglar de olika utrymmena dina medarbetares aktiviteter? Finns det något att förbättra och optimera för att lyfta er arbetsplats till nästa nivå?

 

Och Vad kan det Innebär för siffrorna?

Att göra det bästa utifrån en satt yta måste också ses ur en ekonomisk vinkel. Tomma skrivbord = slösade pengar och en energitjuv! Att förvandla outnyttjad yta till levande miljöer sparar både pengar och ger ny energi till alla.

VILKEN ROLL SKA KONTORET HA I VÅR ORGANISATION?

Baserat på dina svar på dessa frågor - har du en plan för hur du vill förbättra er arbetsplats? Med 75 års erfarenhet, finns vi här för att hjälpa dig framåt.

VILL DU DISKUTERA DINA UTMANINGAR OCH MÖJLIGA FÖRBÄTTRINGAR?

Kontakta oss

KINNARPS NEXT OFFICE®

för att skapa framtidens arbetsplats

Att välja en ny arbetsmiljö är mycket mer än ett inredningsprojekt - det är en transformation. Det finns inte en lösning för alla för att få det ideala kontoret. Den bästa lösningen för er är unik. För att hitta den behöver man analysera aktuella utrymme, verksamheten och den digitala miljön. Det innebär också att få alla ombord - utifrån företagets, avdelningens, gruppens och individens behov. Vår unika fem-stegsprocess ger oss möjlighet att utforma den optimala arbetsmiljön för dig och ingen annan. Välkommen till Next Office.

Varför välja Kinnarps Next Office®?

Flexibla arbetsytor

Next Office™-konceptet gör att ni aldrig behöver bygga om eller renovera, bara justera lite vid behov. Helt plötsligt är det lätt att växa från 100 till 150 anställda (eller tvärtom) utan att behöva öka eller minska mängden golvyta.

Kreativa medarbetare

Att skapa en arbetsyta utformad för spontana möten är ett utmärkt sätt att stödja det kreativa klimatet. Traditionella arbetsytor gör det ofta svårt att finna nya uttryck och nya människor. Next Office™ å andra sidan, fungerar förlösande för kreativitet och innovation.

Friska medarbetare

Flexibla och funktionella arbetsstationer som kan anpassas till många olika aktiviteter ger en rad nya ergonomiska fördelar för er. När dina kollegor mår bra förbättras den både företagskultur och ekonomi dramatiskt.

Stärkt varumärke

Nya vetenskapliga bevis visar att design har större positiv inverkan på oss än tidigare varit känt. Det finns en tydlig koppling mellan att uppskatta sin omgivning och att vara effektiv. Genom att investera i design, investerar du både i den interna stoltheten och i attraktionsvärdet för nya talanger.

... och dessutom

 • Hållbara lösningar
 • Lägre lokalkostnader 
 • Effektivt ytutnyttjande
Några av våra Kinnarps Next Office®-kunder

Så funkar det: 6 enkla steg till ditt Kinnarps Next Office®

1

Vision & information

 • Uppstartsmöte
 • Vision och mål
 • Föreläsning - Processen till det nya kontoret
 • Studiebesök i inspirerande miljöer

2

kartläggning 

 • Workshop
 • Webbenkät
 • Intervjuer
 • Beläggningsmätning

3

RESULTat & strategi

 • Genomgång av analys
 • Avstämning av vision och mål mot resultat
 • Strategi

4

Inredningslösning

 • Intervjuer
 • Förankring
 • Översättning av resultatet
 • Layout baserat på resultat och vision

5

Implementering

 • Leverans av installation
 • Implementering av arbetssätt

6

Uppföljning

 • Uppföljningsmöte
 • Efteranalys
 • Utvärdering

1. Vision och information

Steg ett är att involvera alla i processen genom att informera, inspirera och motivera. Vi håller seminarier baserade på våra trendrapporter, berör teman såsom hur arbetslivet förändras, vad som ligger bakom och hur det påverkar hela verksamheten och oss som individer. Mer inspiration? Välkommen till något av våra showrooms.

2. Kartläggning

Vi påbörjar den undersökande fasen med en workshop. Vi följer upp denna med verktyg för att analysera nyttjandegrad, flöden, behov och önskemål. I sista steget summeras resultaten i en rapport som ligger till grund för den nya lösningen.

Vill du veta mer om våra verktyg i undersökningsfasen?

Kontakta oss

3. Resultat & strategi

Vi går igenom den information vi har fått in tillsammans med dig. Utifrån detta skapar vi en gemensam vision - språngbrädan för nästa steg. Genom samtal med dig och ditt team, detaljplanerar vi er nya arbetsplats.

4. Inredningslösning

I detta skede föreslår vi en inredningslösning utifrån era behov och er verksamhet. När vi sedan har polerat lösningen till er fulla belåtenhet, kan ni beställa er nya arbetsplats.

5. Implementering

Det femte steget, leverans och installation, bygger även det på erfarenhet och omsorg och ett hållbart angreppssätt. T ex använder vi i stället för engångs-emballage filtar för att skydda dina produkter. På så vis slipper vi tomemballage att ta hand om och sparar på miljön. Filtarna används om och om igen.

6. Uppföljning

När ni har använt kontoret i minst sex månader gör vi en
efteranalys där vi utvärderar resultatet i förhållande till
vision och mål. Vi gör också en jämförelse med de
data som vi har från ert tidigare kontor och ser vad
som har förbättrats.

Redo att sätta igång? Eller vill du veta mer?

Kontakta oss

Låt dig inspireras av några av våra miljöer

Vill du se fler av våra lösningar?

Inspirationsgalleri

Nyfiken på vad en Next Office-lösning skulle innebära för ditt företag?

Kontakta oss

MÖBLER FÖR FRAMTIDENS KONTORSMILJÖER

Våra kontorsmiljöer förändras i rasande fart, i takt med att ny teknologi har gjort det möjligt att jobba överallt. Ett kontor kan finnas både på jobbet och hemma, på ett café eller i en hotell-lounge. Vi på Kinnarps är specialiserade på kontorsmiljöer och inredningslösningar för framtidens kontor. När du väljer en kontorsinredning från oss ska du känna dig trygg i att du får ett kontor som är utformad för att passa just dig och din organisation – och som ni kan glädjas åt under lång tid framöver. 

Vår långa erfarenhet av kontorsmiljöer har lärt oss att det inte finns en lösning som fungerar för alla. Bra kontor är utformade för den enskilda kundens behov och möter dina krav på utrymme, arbetssätt och inredning. Rätt utformad blir kontorsmiljön en naturlig plats för trivsel, kreativitet och produktivitet. När vi skapar kontorsmiljöer åt våra kunder jobbar vi enligt konceptet Next Office. Next Office är en process som tar hänsyn till helheten: organisationen, den fysiska miljön och den digitala tekniken. Målet är att medarbetarna ska känna sig involverade och engagerade i hela processen, på resan mot det nya kontoret.

Läs mer

HÄR FÖR DIG.
FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.

Ute efter en särskild produkt? Intresserad av att utforma en lösning specifikt efter era behov? Eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss - vi finns här för dig.