Vi tror på successful interiors

Vi har levererat inredningslösningar under lång tid, och kommer att fortsätta att göra det med vetskapen att vi alltid kan förbättra oss. Vår ständiga nyfikenhet driver oss att leverera attraktiva inredningslösningar som hjälper dig och din organisation att behålla motivationen, produktiviteten och välbefinnandet. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler: det handlar om att använda design tillsammans med vår samlade kunskap, för att främja kreativitet och effektivitet, och att omvandla vårt kunnande inom ergonomi och hälsa för att skapa utrymmen som hjälper dig att forma en hållbar verksamhet som främjar individen. Sist men inte minst handlar det om att allt vi gör ska vara hållbart och ansvarsfullt. Det är endast när vi uppfyller allt detta som vi har gjort vårt jobb. När vi lyckas, lyckas även du - med att göra skillnad för organisationen, för medarbetarna och för vår planet.

Vi kallar det: Successful Interiors.

Kontor

När man skapar ett kontor som ska främja välmående och produktivitet är det viktigt att utforma en arbetsmiljö som stödjer både arbetssättet och medarbetarna. Nyckeln till framgång är att möta behoven hos var och en och skapa utrymmen som underlättar arbetsdagens olika uppgifter. Med KINNARPS NEXT OFFICE® erbjuder vi research, strategi och rådgivning för att skapa det optimala kontoret.

Läs mer

Skola

Den fysiska miljön i skolor och lärmiljöer har stor betydelse för lärande och kunskapsinhämtning. Rätt möbler och utrustning främjar lärandet i både formella och informella lärmiljöer. Därför är det viktigt att skapa attraktiva, ergonomiska och flexibla miljöer som gynnar elever och pedagoger i deras inlärning och utveckling. Med KINNARPS NEXT EDUCATION® erbjuder vi research, strategi och rådgivning för att skapa aktiva lärmiljöer.

Läs mer

Vård och Omsorg

Ett läkande rum är en miljö där varje individ känner trygghet, stimulans och delaktighet – en miljö som ökar välbefinnandet hos alla som vistas i den, såväl patienter och vårdgivare som anhöriga. Med KINNARPS NEXT CARE® erbjuder vi förståelse kring hur vårdmiljöer aktivt kan utformas för att stimulera läkandeprocessen och vilka krav som bör ställas på dess inredningslösningar.

Läs mer

Är det något våra experter kan hjälpa er med?

Kontakta oss

Här för dig.
Från början till slut.

Ute efter en särskild produkt? Intresserad av att utforma en lösning specifikt efter era behov? Eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss - vi finns här för dig.