Kinnarps avtalsleverantör av möbler till Kammarkollegiet

Ett nytt ramavtal har signerats mellan Kinnarps AB och Kammarkollegiet där Kinnarps nu blivit avtalsleverantör. Upphandlingen ”Möbler och Inredning” är uppdelad i flera anbudsområden där flertalet nu signerats.

Upphandlingen Möbler och Inredning har omfattat ett stort urval av inredningslösningar för offentlig miljö, med allt från kontorsmiljöer till utemöbler. Då Kinnarps AB är en helhetsleverantör inom kontor, skola och vård/omsorg tillhandahåller man produkter inom alla de tecknade typfallsområden som ingår i upphandlingen. Avtalet löper över 24 månader med eventuell förlängning om ytterligare 12+12 månader.

Kinnarps har lång erfarenhet av att leverera till offentliga och privata organisationer. Idag är företaget en ledande leverantör av inredningslösningar i Europa. Viktiga grundpelare är design för god funktion, ergonomi, hållbarhet och bra totalekonomi för kunden, där man tar ansvar för hela kedjan från design till återanvändning av produkter.  

"Vi på Kinnarps är stolta över att få fortsatt förtroende att vara Kammarkollegiets avtalsleverantör. Att vi har blivit utvalda ser vi som en fin bekräftelse på vårt helhetserbjudande. För oss handlar inredning om så mycket mer än bara möbler, det handlar om att leverera attraktiva lösningar som främjar både kreativitet och effektivitet”, säger Robert Petersson CEO Kinnarps AB.

Har du några frågor?

För mer information, vänligen kontakta:

Kristina Hjalmarssom
Presskontakt, Kinnarps AB
Telefon: +46 (0) 706 385 287
kristina.hjalmarsson@kinnarps.se

Jonny Wigholm
Key Account chef, Kinnarps AB
Telefon: +46 (0) 515 380 43
jonny.wigholm@kinnarps.se

OM Kinnarps

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg med verksamhet i 40 länder och en koncernomsättning på 4,2 miljarder SEK. Hela värdekedjan präglas av hög kvalitet och låg miljöpåverkan - från råmaterial till färdiga lösningar. Kinnarps grundades 1942 och är ett helägt svenskt familjeföretag och med tillverkning i Sverige.

www.kinnarps.se

Nedladdningar

Bilder