OPTI - Smarta tillval & tillbehör

Opti är vårt smarta sortiment med lättillgängliga och användarvänliga tillval & tillbehör för skriv- och mötesbord. Utprovade för bästa möjliga ergonomi och testade för maximal kvalitet och säkerhet. De tillför den funktionalitet du behöver och ger genomtänkta och väldesignade lösningar som bidrar till en organiserad miljö. I sortimentet finns olika lösningar för kabelhantering, som är flexibla och enkla att installera och som ger ett städat uttryck. Det finns även alternativ för ström- och nätverksuttag som är placerade för att finnas nära till hands. Oavsett typ av arbetsmiljö eller mötesyta kan du hitta en anpassad lösning för anslutning eller laddning. Bland våra tillbehör finns också ergonomiska lösningar som underlättar din arbetsdag som t.ex. datorhållare, avlastande armstöd för skrivbord och justerbara monitorarmar.

EL & ANSLUTNING

Att ha tekniken nära och lättillgänglig med ett städat intryck, underlättar och effektiviserar arbetet både vid skrivbordet och i mötesrummet. Vi har många varianter på stilrena och funktionella anslutningar för ström och laddning, både dolda och synliga. Alla är utprovade, testade och ackrediterade av tredjeparts-laboratorium.

PT2T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ täckbricka till Power Dot 51. För 2 kabelgenomföringar.

Läs mer

PT3T51_feed.jpg

POWER TRAY

Dekorativ täckbricka till Power Dot 51. För 3 kabelgenomföringar.

Läs mer

PB663_feed.jpg

POWERBOX

Integrerad i bordet för lättillgänglig el- och nätverksanslutning. Rymligt fack för att dölja kablar. Går att stänga även med kontakter i. Levereras med Wieland och förlängningssladd i flera storlekar.

Läs mer

KABELHANTERING

Skapa rena arbetsytor genom uppsamling av kablar och eluttag. Att ha det städat både ovan och under bord, ger lugn och därmed utrymme för mer kreativitet och produktivitet.

T80_feed.jpg

KABELGENOMFÖRING T80

Kabelgenomföring för placering i 80 mm hål. Rund plasthylsa med tredelat lock för olika kabelantal.

Läs mer

PAW130_feed.jpg

KABELNEDFÖRING

Snygga till lösa kablar på ett enkelt sätt. Nedföringen är i plast med fot och monteras direkt i skivan. Kan fäs-tas horisontellt under bord, eller ner mot golv. Kan skarvas ihop. För högre bordshöjd.

Läs mer

O300_feed.jpg

KABELGENOMFÖRING

För fast placering i skivan. Lock och ram i anodiserad aluminium, bör kom-pletteras med kabelränna.

Läs mer

MONITORARMAR

Under din arbetsdag spenderar du mycket av din tid framför datorskärmen. Det gör det viktigt med funktionalitet och individanpassning. Vinkla, rotera och förflytta för att enkelt positionera skärmen exakt där du vill ha den.

TA71M_feed.jpg

MONITORARM GAS

Singelarm med gasfjädring som gör att skärmen flyttas runt utan ans-trängning. Klämfäste för montering på bordsskiva. Finns även med fäste för montering i hål med diameter 51 mm. Vridbar och roterbar.

Läs mer

TA62M_feed.jpg

MONITORARM

Fyrledad duoarm. Med klämfäste för montering på bordsskiva. Vridbar och roterbar. Ger begränsade inställning-smöjligheter ihop med bordsskärm.

Läs mer

 

TA61M_feed.jpg

MONITORARM

Fyrledad singelarm. Med klämfäste för montering på bordsskiva. Vridbar och roterbar.

Läs mer

För vårt totala utbud

Ladda ner broschyren

Här för dig.
Från början till slut.

Ute efter en särskild produkt? Intresserad av att utforma en lösning specifikt efter era behov? Eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda er? Kontakta oss - vi finns här för dig.