VÅRA PRODUKTNYHETER 2021

Vår familj av varumärken erbjuder ett brett och varierat sortiment av produkter. Varje varumärke har sitt eget individuella uttryck och erbjuder unika lösningar för olika smaker. Allt för att skapa kompletta inredningslösningar med fokus på hållbarhet, funktion och design. Vi välkomnar våra nyheter.

KL01-000085A.png

Materia utvecklar och tillverkar designade möbler och inredningsdetaljer för kreativa mötesplatser och dynamiska processer. Ända sedan starten har de vägrat kompromisser. Materias synsätt präglas av nyskapande design med användaren i centrum, det är så de tänker när de materialiserar idéer.

LÄS MER OM MATERIA

picnic.jpg

PICNIC

Ett bord med ett lekfullt och robust intryck. Familjen består även av bänk och pall. Lämplig som lunchmöbel i skola, eller som mötesplats på kontoret. Går att möblera mot vägg då ena kortsidan på bordet är rak och den andra rundad. 

Läs mer

Uni-large-1250.jpg

UNI LARGE KONFERENSBORD

Uni Large är ett mångsidigt konferensbord anpassat till den moderna mötesplatsen. Det är lågmält utformat för att fungera i flera typer av miljöer. Konferensbordets designrikedom exemplifieras bland annat av fotens pressgjutna detaljer och bordsskivans fasade kant som i samspel med den slimmade strukturen ger bordet ett nästan svävande intryck.

Läs mer

ambient.jpg

AMBIENT BALKSOFFA

Ambient är en balksoffa med fokus på design och komfort. Konstruktionen är stabil samtidigt som formspråket är nätt, minimalistiskt och elegant. Sittenheterna i separata delar kan enkelt bytas vid behov.

Läs mer

Skandiform_logo.png

Skandiform hämtar sin inspiration från den skandinaviska designtraditionen, där naturens organiska skönhet och mångfacetterade färgpalett återspeglas.

LÄS MER OM Skandiform

matsumoto.jpg

MATSUMOTO LAPTOPBORD

Ytterligare ett bord i Matsumoto familjen. Ett flexibelt laptopbord för smidig arbetsyta eller avlastning. Lättplacerat med sina mjuka runda former och minimalistiska design.

Läs mer

isa.jpg

ISA SITTPUFF

En sittpuff som kan användas fristående, eller som komplement till sittbänken med samma namn. Inspirerad av naturen med en nätt och böljande form inbjuder den till spontana möten eller avslappnade samtal.

Läs mer

soft top.jpg

SOFT TOP STOL OCH BARSTOL PÅ HJUL

Stol och barstol på hjul i Soft top familjen som även består av karmstol, barstol och bänk. Designen är flexibel och den passar bra för en workshop, hemmakontoret eller överallt där aktivitet och rörlighet blandas med koncentration och lugn. Enkel att rulla fram och rulla undan.

Läs mer     

 

NC_logo.png

NC Nordic Care har sina rötter i skandinaviska värderingar som att värna människa och natur, såväl som demokrati, delaktighet och ansvar. Värden som lyser igenom hela produktutbudet.

LÄS MER OM NC Nordic Care

thyra.jpg

thyra-tvåsits-bak.jpg

thyra-tresits-sida.jpg

thyra

Tydligt redovisad trästomme och ett varmt, inbjudande uttryck där hantverksmässiga detaljer framträder och skapar karaktär för många olika miljöer. Hög materialkänsla med trä och textil skapar taktila detaljer. För bästa hygien är klädseln avtagbart och en smutsglipa finns mellan sits och rygg. Stoppningen är utbytbar.

Läs mer

Vill du veta mer om våra produktnyheter?

Kontakta oss