ÅRETS JULGÅVA GÅR TILL RÖDA KORSET

I år kommer Kinnarps julgåva att bestå av en donation till Röda Korset och deras internationella arbete för att hjälpa människor i nöd.

vår julgåva räddar liv

Kinnarps har sedan länge haft en tradition att ge uppskattning till sina duktiga medarbetare vid julledigheten. De senaste åren har företaget valt att visa denna uppskattning med en gemensam gåva till välgörande ändamål.

I år har Kinnarps valt att stödja Röda Korset och deras internationella hjälparbete. Röda Korset finns representerade över hela världen och består av miljontals frivilliga som bestämt sig för att hjälpa andra människor. Målet är att rädda liv och ge hopp bla genom att dela ut mat, förebygga katastrofer och bidra med medmänsklig värme. Genom bidraget är Kinnarps med och stöttar där det behövs som mest.

 

Vi ser årets julgåva som ett betydelsefullt sätt att göra skillnad där det behövs. Att visa socialt ansvar är också en viktigt del i Kinnarps långsiktiga hållbarhetsarbete, berättar Kjell Strandberg, Human Resources Director. Som ett stort internationellt företag med versamhet i mer än 40 länder ser vi att Röda Korset och deras arbete världen över passar bra ihop med vårt företags värderingar och globala fokus.

Kjell Strandberg

Läs mer om Röda Korset och deras arbete på www.redcross.se