Våra produktnyheter 2023

Vår familj av varumärken erbjuder ett brett och varierat sortiment av produkter. Varje varumärke har sitt eget individuella uttryck och erbjuder unika lösningar för olika smaker. Allt för att skapa kompletta inredningslösningar med fokus på hållbarhet, funktion och design. Vi välkomnar våra nyheter.

logo_Kinnarps@2x.png

Kinnarps skapar inredningslösningar och möbler för kontor, skola och omsorg – vi hjälper dig med allt från behovsanalys till implementation. Med fokus på hög kvalitet, ergonomi och innovativ design sedan 1942. Läs mer

kin-product-siro-524xbase-30178.jpg

Siro

Siro är en mötesstol med en tidlös design som är lättplacerad och enkel att kombinera i olika inredningslösningar. Den passar bra för olika typer av mötesplatser, mötesrum eller touch-down platser för kortare stunder av arbete. Stolen har en helt överklädd sittkorg och integrerad nozag-fjädring i sitsen och en patenterad rygg. Detta ger extra hög komfort och gör att man kan sitta bekvämt även längre stunder.

Läs mer

kin-product-grow-growfb79-30248.jpg

Grow

Väldesignad blomlåda, växtförvaring och avdelare som gör det enkelt att skapa flexibla, hållbara lösningar och bidrar till en hälsosam arbetsmiljö. Ger inspiration, lekfullhet och en levande inomhusmiljö. En flexibel och trivsam lösning som växer in i kontoret, där samma blomlåda kan användas till många olika inredningar.

Läs mer

kin-product-junior-ju01-35331.jpg

Junior

Junior är en praktisk skolbänk som är speciellt framtagen för att erbjuda funktionell förvaring nära till hands för eleven. Läroböcker och studiematerial vid elevens sittplats kan minimera negativa distraktioner, som exempelvis spring och avbrott. Detta främjar studiero och koncentration i klassrummet och stödjer inlärning.

Läs mer

kin-product-kalmia-50ka45-31203.jpg

Kalmia

Soffbord i trä med ett estetiskt tilltalande uttryck. Har väldesignade träben med en smäcker form. Kalmia ger stora möjligheter att matcha form och material med övrig inredning för ett enhetligt estetiskt uttryck. Ett inbjudande bord som skapar en spontan mötesplats eller en avslappnad yta och som bidrar med en hemmakänsla på kontoret.

Läs mer

db-product-tulio-d-1057-rg-28583.jpg

Tulio

Tulio är en enkel och samtidigt genomtänkt besöks- och mötesstol som är enkel att anpassa för olika behov och miljöer. Tack vare att den är så flexibel när det gäller design och funktion är den idealisk för olika typer av mötesrum eller projektytor.

Läs mer

kin-product-hebe-60he45-31209.jpg

Hebe

Enkelt men stadigt soffbord med rörben i metall. Passar bra i olika typer av arbets- eller utbildningsmiljöer. Är nätt och lättplacerat vilket gör att det passar bra som både avlastningsbord i korridorer, som sideboard och soffbord.

Läs mer

kin-product-cassia-88cas55-31202.jpg

Cassia

Ett klassiskt och stilrent soffbord med träskiva och väldesignade metallben. Bordets klassiska design gör det enkelt att kombinera med övrig inredning för ett enhetligt uttryck. Går att använda både för kortare arbetsmöten eller sociala stunder, som soffbord vid fikapausen eller avlastningsbord i gemensamma ytor på kontoret.

Läs mer

kin-product-elevate-el76-30497.jpg

Elevate

Elevate är ett funktionellt, lättplacerat och hållbart bord som passar i utbildnings-, kontors- och omsorgsmiljöer. Det justeras enkelt i höjd med en gasfjäder som styrs med en spak under bordet. Det krävs ingen ström eller laddning vilket ger rena ytor utan störande sladdar.

Läs mer

kin-product-barley-66ba-31296.jpg

Barley

Funktionellt pelarbord som finns i olika höjder och med olika skivstorlekar. Har en lite mindre och smäcker fot vilket gör att det inte tar upp för mycket plats. Passar bra i olika typer av arbets- eller utbildningsmiljöer.

Läs mer

logo_materia.png

Materia utvecklar och tillverkar designade möbler och inredningsdetaljer för kreativa mötesplatser och dynamiska processer. Ända sedan starten har de vägrat kompromisser. Materias synsätt präglas av nyskapande design med användaren i centrum, det är så de tänker när de materialiserar idéer. Läs mer

MATERIA_Yarn_easy chair_green.jpg

Yarn

Yarn är framtagen ur det experimentella samarbetsprojektet ”The Kinship Method”. Utifrån karmstolen har en nätt loungefåtölj utvecklats. Miljö och hållbarhet har varit centralt vid formgivning och materialval. I Materias produktion flätas ryggens vackra mönster för hand med hampasnören.

Läs mer

MATERIA_Nomad_table_700x350_h380_oak.jpg

Nomad

Nomad bord finns i olika storlekar och höjder. Likt nomaden är dessa bord avsedda för flexibilitet och rörelse. De är lätta att flytta runt och på grund av flertalet materialalternativ är kombinationsmöjligheterna många.

Läs mer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_wodden_black_stained_green.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft är en kreativ utveckling av Neo Lite. Som namnet avslöjar erbjuder Neo Lite Soft en mjukare sittkomfort. Tyget är sytt i ett, för produkten, speciellt formgivet quiltat mönster som ger karaktär och ett eget uttryck.

Läs mer

MATERIA_Cobble_large_with_table_mustard_yellow.jpg

Cobble

Cobble är organiskt utformade sittpuffar i olika storlekar. Genom sin oregelbundna form passar de in i många miljöer och kombinationer och deras låga vikt gör dem lätta att flytta. Designen är rundad och inbjudande, likt kullerstenar, därav namnet (engelskans cobble).

Läs mer

MATERIA_Neo_Lite_Soft_easy chair_white pig ash_brown.jpg

Neo Lite Soft

Neo Lite Soft är en kreativ utveckling av Neo Lite. Som namnet avslöjar erbjuder Neo Lite Soft en mjukare sittkomfort. Tyget är sytt i ett, för produkten, speciellt formgivet quiltat mönster som ger karaktär och ett eget uttryck.

Läs mer

MATERIA_Petite_table_H450xØ600_oak_beige.jpg

Petite

Petite är en soffbordsserie med små, nätta runda brickbord. Skivan finns i metall med uppvikt kant eller i slätt fanerat trä. Metallstativet monteras fast i skivan med ett runt mässingsbeslag som samtidigt blir en dekorativ detalj.

Läs mer

skandiform_black_RGB_logo_small.png

Skandiform hämtar sin inspiration från den skandinaviska designtraditionen, där naturens organiska skönhet och mångfacetterade färgpalett återspeglas. Läs mer

30342_central.jpg

Central

Central, med sina unika karaktärsdrag, lever upp till sitt namn som rummets naturliga mittpunkt. Fåtöljen är lika nätt och diskret som stabil och framträdande. Den tar för sig samtidigt som den smälter in med sitt enkla, rena formspråk.

Läs mer

30324_roll.jpg

Roll

Roll är betydligt mer än en tamburmajor på hjul. Samspelet mellan de fem karaktäristiska rören gör att Roll påminner om ett träd med dess stam, krona och rotsystem. Stramheten, mjukheten och rörligheten gör att Roll skapar karaktär i alla rum.

Läs mer

Alba_KS-1127_Fenice8084_beige.jpg

Alba

Claesson Koivisto Rune, den erkända multidisciplinära byrån från Stockholm, har satt sin tydliga prägel på ALBA, en nätt, klädd stol, karmstol och barstol som karaktäriseras av sin enkelhet, lätthet och flexibilitet.

Läs mer

NC-logga-svart-small.png

NC Nordic Care har sina rötter i skandinaviska värderingar som att värna människa och natur, såväl som demokrati, delaktighet och ansvar. Värden som lyser igenom hela produktutbudet. Läs mer

Rare 077 - fram med rygg sits.jpg

Rare

Rare karmstol. Här var vår grundtanke att försöka ta vara på hela trädet och visa respekt för träråvaran på ett nytt empatiskt sätt.

Läs mer

Humlan 770.jpg

Humlan

Humlan bord med ett mjukt och inbjudande formspråk. Bordet finns att få i björk, ek, betsat i vit och svart som standard eller i valfri NCS-kulör. 

Läs mer

AMULETT 731.jpg

Amulett

Amulett är designad för att fungera i miljöer med höga krav på komfort, hygien och trygghet. Det följsamma formspråket med den arbetade, mjuka armledaren skapar en hög taktil känsla.

Läs mer

Vill du veta mer om våra produktnyheter?

Kontakta oss